Закуска з кабачка – соковита, смачна, ароматна, тепер одна з найулюбленіших
Усім великий привіт! Днями спробувала приготувати закуску з кабачків за порадою своєї знайомої, спочатку оцінив чоловік і дуже сподобалася. Закуска готується просто, найскладніше напевно нарізати кабачки, а все інше, змішати і перемішати.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Кабачки – 2 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Сметана – 4 ст.л.
- Сир – 50 гр.
- Крохмаль – 4 ст.л.
- Куркума – 0,5 ч.л.
- Паприка – 0,5 ч.л.
- Сіль – 1 ч.л.
- Майонез – 4 ст.л.
- Часник – 3 зубчики
- Свіжий помідор – 1-2 шт.
- Зелень за бажанням
Як приготувати закуску з кабачків
Кабачки 2 шт. нарізаю тонкими скибочками. Свіжий помідор 1 шт. (У мене великий) нарізаю шматочками.
Яйця 2 шт. розбиваю в миску, додаю сметану 4 ст.л., натираю сир 50 гр. на дрібній тертці і перемішую віночком.
Додаю крохмаль (будь-який) 4 ст.л., куркуму 0,5 ч.л., паприку 0,5 ч.л. і все ретельно перемішую.
Кожну скибочку кабачка умочую в суміші і обсмажую на розігрітій сковорідці з двох сторін до золотистого кольору.
Поки кабачки остигають підготую соус. У мисці змішаю майонез 2 ст.л + сметану 2 ст.л (можна взяти щось одне), натираю часник 3 зубчики, дрібно нарізаю маленький пучок кропу і перемішую.
Беру кабачок і розподіляю соус тонким шаром, на край кладу часточку свіжого помідора і загортаю кабачок в рулет.
Закуска готова, виходить смачно і красиво!