Заливний пиріг з куркою і кабачками. Всі подруги випрошують цей рецепт
Заливний пиріг з куркою і кабачками – найсмачніший, ситний і ароматний сніданок або обід для всієї сім’ї.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Куряче філе – 400 гр.
- Кабачок – 1 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 160 мл.
- Сир – 70 гр.
- Борошно – 50 гр.
- Зелень
- Сіль, перець – за смаком
Як приготувати заливний пиріг
Натріть на великій тертці або наріжте дрібними кубиками кабачок.
Молоко, яйця, і сіль з’єднайте і збийте масу.
У яєчну масу всипте змішане з розпушувачем і просіяне борошно.
Натріть сир на великій тертці, зелень дрібно наріжте. Всі продукти змішайте.
Нарізане на дрібні шматочки куряче м’ясо вмішайте в основну масу.
На свій смак додайте спеції, посоліть, поперчіть і перемішайте до однорідності.
Змастіть маслом форму для випікання і викладіть масу, рівномірно розподіливши по формі. Запікайте 40 хвилин при температурі 200 градусів до рум’яної скоринки. Смачного!