Запечена скумбрія з овочами. Така рибка з’їдається миттєво. Вона смачна, ніжна та соковита. Цю скумбрію готую вже багато років влітку, у мене вдома її всі обожнюють

Ця скумбрія неймовірно смачна та соковита. Вона не суха і дуже ароматна. Цей рецепт я маю вже багато років. Таку рибку готую, як на святковий стіл, так і на сімейну вечерю.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Складові:

  • 1 морквина;
  • 1 помідор:
  • 1 болгарський перчик;
  • 1 цибулина;
  • трішки петрушки;
  • 800 г скумбрії свіжомороженої;
  • 3 ст. л. олії соняшникової;
  • 2 ст. л. соку лимона;
  • сіль, чорний перець на ваш смак;
  • 2 ст. л. соєвого соусу;

Приготування:

Рибу розморозити, розібрати, щоб залишилося лише рибне філе.

Полити лимонним соком, трішки сіллю та соєвим соусом готове філе, нехай промаринується так 20 хвилин.

Порізати цибулю, помідор і перець, натерти моркву, перемішати, посолити, поперчити.

У сковорідку влити олію і на маленькому вогні смажити овочі до напівготовності.

Потім обсмажені овочі перекласти на рибне філе, посипати зеленню, акуратно сформувати рулет.

Олією промазати фольгу, покласти на неї рибу, краї фольги загорнути.

Помістити скумбрію в духову шафу на 35-40 хвилин.

Запікати рибку при 180 градусів.

Це стане вашим улюбленим рецептом запеченої рибки.

Смачного!