Запечена скумбрія з овочами. Така рибка з’їдається миттєво. Вона смачна, ніжна та соковита. Цю скумбрію готую вже багато років влітку, у мене вдома її всі обожнюють
Ця скумбрія неймовірно смачна та соковита. Вона не суха і дуже ароматна. Цей рецепт я маю вже багато років. Таку рибку готую, як на святковий стіл, так і на сімейну вечерю.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Складові:
- 1 морквина;
- 1 помідор:
- 1 болгарський перчик;
- 1 цибулина;
- трішки петрушки;
- 800 г скумбрії свіжомороженої;
- 3 ст. л. олії соняшникової;
- 2 ст. л. соку лимона;
- сіль, чорний перець на ваш смак;
- 2 ст. л. соєвого соусу;
Приготування:
Рибу розморозити, розібрати, щоб залишилося лише рибне філе.
Полити лимонним соком, трішки сіллю та соєвим соусом готове філе, нехай промаринується так 20 хвилин.
Порізати цибулю, помідор і перець, натерти моркву, перемішати, посолити, поперчити.
У сковорідку влити олію і на маленькому вогні смажити овочі до напівготовності.
Потім обсмажені овочі перекласти на рибне філе, посипати зеленню, акуратно сформувати рулет.
Олією промазати фольгу, покласти на неї рибу, краї фольги загорнути.
Помістити скумбрію в духову шафу на 35-40 хвилин.
Запікати рибку при 180 градусів.
Це стане вашим улюбленим рецептом запеченої рибки.
Смачного!