Змішали півпачки макаронів і томатну пасту. Варити не будемо, відразу зробимо на сковороді
Макарони прийнято варити і подавати їх просто гарніром. Але ми так робити не будемо, а краще змішаємо півпачки будь-яких макаронів і обійдемося без варіння, відразу зробимо на сковороді.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами iUkrayina
Натираємо на тертці одну середню моркву.
Одну цибулину нарізаємо кубиками, а куряче філе невеликими шматочками.
Тепер першим обсмажуємо цибулю 2 хвилини, слідом додаємо моркву і тушкуємо ще 2 хвилини. Перекладаємо на сковороду подрібнену курку, сіль, перець і інші спеції за смаком.
Ще раз перемішуємо і смажимо 3 хвилини. Тепер на сковороду кладемо 2 столові ложки томатної пасти, наливаємо 100 мілілітрів води.
Перемішуємо і кладемо 300 грамів макаронів, потім доливаємо ще 400 мілілітрів води. Накриваємо кришкою і тушкуємо все разом 15 хвилин.
Уже перед подачею посипте макарони тертим сиром і свіжою зеленню.