З’їдаємо банку за раз! Кабачкова аджика на зиму: залишитеся задоволені
Така ікра виходить в міру гострою, пікантною, ароматною і дуже густий. Можна подавати з різними м’ясними стравами, використовувати в якості намазки на бутерброди. Смак просто чудовий.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 2 кг;
- морква і солодкий перець по 200 г;
- помідори, 1 кг;
- гострий перець, 3 шт або за смаком;
- часник, 3 головки;
- томатна паста, 140 г;
- олія соняшникова, 120 г;
- цукор, 100 г;
- оцет 9%, 80 мл;
- сіль.
Процес приготування
Кабачки і моркву ріжемо шматочками.
Порада: якщо кабачки молоді, тоді насіння не видаляємо, а ось зовсім зрілі, краще позбавити від внутрішнього змісту.
Помідори обшпарюємо кип’ятком, прибираємо шкірку.
За допомогою м’ясорубки подрібнюємо всі овочі і переливаємо масу в каструлю.