Ароматні помідори по-корейськи на зиму – рецепт домашньої закрутки

Обов’язково приготуйте цю гостру заготовку – помідори по-корейськи на зиму.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Продукти:

  • помідори – 2 кг,
  • болгарський перець (кольоровий) – 5 шт,
  • морква – 4 шт,
  • часник – 5 зубчиків,
  • столовий оцет (9%) – 100 мл,
  • соняшникова олія – 100 мл,
  • мелений перець чилі – 1 ст. ложка,
  • цукор – 100 гр,
  • сіль – 2 ст. ложки,
  • свіжа зелень петрушки, кропу, кінзи за смаком.

Як приготувати ароматні помідори по-корейськи на зиму

Подрібнюємо блендером моркву, болгарський перець і часник або пропускаємо через м’ясорубку.

Додаємо цукор, сіль, мелений перець чилі, олію, оцет і добре перемішуємо до повного розчинення цукру і солі.

Зелень нарізуємо дуже дрібно.

Помідори (стиглі, але не перезрілі, бажано одного розміру) миємо, вирізаємо плодоніжки і розрізаємо на дві частини.

Викладаємо половинки помідорів в попередньо стерилізовані банки, потім шар з перемелених овочів, а після кладемо зелень. І так до кінця поки не закінчаться інгредієнти.

Стерилізуємо банки з помідорами 15 хвилин.

Потім закатуємо і перевертаємо догори дном, укутуємо до повного охолодження. Смачного!

Не вдається скопіювати.