Дуже смачні гриби на святковий стіл за 10 хвилин! Ідеальна закуска!

Дуже смачні гриби на святковий стіл за 10 хвилин! Ідеальна закуска!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Життя

Складові:

  • Печериці – 500 г
  • Оцет – 60 мл
  • Соняшникова олія – 120 мл
  • Часник – 3 зуб.
  • Чорний перець (горошком) – 10 шт.
  • Цукор – 2 ч. Л.
  • Сіль – 1 ч. Л.
  • Лавровий лист – 4 шт.

Приготування:

Гриби миємо і розрізаємо навпіл.

Для маринаду змішуємо оцет, соняшникову олію, цукор, сіль, перець горошком і лавровий лист в каструльці.

Гриби викладаємо в маринад, додаємо пропущений через прес часник.

Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.

Складаємо печериці в банку, охолоджуємо, накриваємо кришкою і ставимо на 4 години в холодильник.

Смачного!