З нетерпінням чекаю появи перших кабачків аби почати готувати цей ніжний рулет. Готтую ледь не щодня змінюючи начинки . Смакота

З нетерпінням чекаю появи перших кабачків аби почати готувати цей ніжний рулет. Готтую ледь не щодня змінюючи начинки . Смакота.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

складові

  • кабачок 2 шт.
  • яйця 3 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • борошно 1 склянка
  • сіль перець
  • сир 200 гр
  • часник 2 зубчики
  • зелень 1 пучок
  • майонез

Спосіб приготування

Кабачок чистимо, тремо на крупній тертці, додаємо дрібно порізану цибулю, яйця, просіяне борошно, сіль, перець. Добре перемішуємо.

Отриману масу викладаємо тонким шаром в прямокутну форму на фольгу і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20-30 хвилин.

Готуємо начинку: сир трем на тертці, додаємо дрібно порізану зелень, пропущений через прес часник, майонез. Добре перемішуємо.

Дістаємо з духовки запечений корж з кабачків, охолоджуємо, акуратно викладаємо начинку, потім звертаємо рулетом використовуючи для підняття і згортання коржа фольгу.

Рулет з кабачка ріжемо скибочками і подаємо до столу.

Смачного!

You cannot copy content of this page