Скумбрія холодного копчення в цибулинні. Обов’язково спробуйте цю смакоту?

Привіт! Шановний читачу, ми раді бачити вас на нашому сайті. В даній статті автор ділиться смачним рецептом приготування скумбрії.

Збережіть щоб не загубити. Приємного перегляду!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Вакурат

Інгредієнти:

  • • 1-2 заморожені скумбрії
  • • 1 літр води
  • • 3 ст.л. солі
  • • 1 ст.л. цукру
  • • 100 м рідкого диму
Вам також сподобається: ?

Як готувати кутю, щоб вона вдалася смачною. 2 неймовірно смачні рецепти!

Приготування:

Повна пригорща цибулиння (лушпиння не шкодувати)

Порожня пластикова пляшка

Рибу розморозити, випатрати, обрізати хвіст, плавники і голову, помити.

Лушпиння цибулі залити літром води, довести до кипіння і варити на слабкому вогні (під кришкою) 10 хвилин.

Лушпиння відцідити, відтиснути і викинути.

Якщо вода википіла, то потрібно долити стільки води, щоб вийшов 1 літр рідини.

Додати сіль і цукор.

Дати відвару повністю охолонути і додати рідкий дим.

Взяти порожню пластикову пляшку і відрізати шийку так, щоб в пляшку змогла поміститися наша рибка.

Вам також сподобається: ?

Смачний рулет з сала! Дешево і сердито, і дуже смачно!

Залити рибу відваром, щільно накрити отвір харчовою плівкою і поставити в холодильник на 3 доби.

Якщо риба одна, то залишити її в спокої на весь термін, якщо 2-е, то міняти положення риб раз в день для рівномірного копчення.

Після закінчення холодного копчення вийняти рибу з рідини, підвісити її на пару годин пообсохнуть, потім змастити олією і відправити в холодильник.

Рибка готова до вживання.

Примітка.

Продукт не призначений для тривалого зберігання.

Краще з’їсти протягом 1-2 днів, а потім приготувати нову рибку.

Смачного!

Дякуємо, що читаєте нас!

Не вдається скопіювати.