Найшвидший рецепт маринування цибулі за 3 хвилини. Можна і до м’яса, і до риби, і просто на хлібчик

Таку цибулю дуже смачно їсти з м’ясом або рибою. Також вона годиться для салатів, а деякі їдять її просто з хлібом. Маринування займе всього кілька хвилин.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для маринування цибулі візьміть наступні продукти:

Одна цибулина (близько 100 г);

  • пів ч. л. солі;
  • пів ч. л. цукру;
  • третина ч. л. чорного меленого перцю;
  • 1 ст. л. оцту столового (можна замінити лимонним соком);
  • 2-3 гілочки кропу.

Маринуємо цибулю

Цибулину очистіть від лушпиння і поріжте півкільцями. Дрібненько посічіть кріп. Перемішайте інгредієнти.

У цибулю з кропом додайте всі інші продукти, зазначені вище. Ретельно розмішайте. Витримуйте протягом 3-5 хвилин. Маринована цибуля готова.