Свято наближається – у вікнах будинків починають запалюватись вогники, по телевізору розпочалась новорічна реклама. Тому саме час створювати різдвяний настій для себе та своїх близьких. Ідеальний варіант для того, аби потішити себе та рідних, і створити святковий настрій — десерти. Пропонуємо вам легкий та смачний рецепт шоколадного мармурового печива.
Ось Вам рецепт смакоти.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Віддана
Нам потрібно:
- -150 г борошна
- -200 г цукрової пудри + 50 г для обкачування
- -ванілін
- -60 г какао
- -10 г розпушувача
- -60 г вершкового масла
- -2 яйця
Приготування:
В суху ємкість просіяти борошно,какао,цукрову пудру,розпушувач,ванілін. Все ретельно перемішати. Додати масло кімнатної температури, яйця.Перемішати за допомогою вінчика або міксером. Тісто сформувати в кулю і загорнути в плівку. Поставити в холодильник на 1-1,5 год. Дістати тісто і розділити на рівні частинки. Якщо тісто сильно прилипає, то руки можна змастити олією. Сформувати з кожного шматка кульки, ретельно обкачати їх в цукровій пудрі і викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати в духовці при температурі 190 градусів протягом 12 хвилин.
Охолодити печиво та смакувати із запашним чаєм або теплим молоком. Всім смачного!