Відмінний рецепт маринованої скумбрії

Маринована скумбрія – це дуже смачна закуска, яка відмінно підходить як для святкового столу, так і для буднів. Готується рибка досить швидко і легко. При цьому вона виходить дуже ніжною, соковитою і смачною.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Що необхідно:

  • скумбрія – 2 шт;
  • цибуля ріпчаста – за смаком;
  • вода – 250 мл.;
  • гвоздика – 6 шт;
  • перець (горошком) – за смаком;
  • перець (мелений) – 1/3 ч. л;
  • коріандр – 1 щіпка;
  • сіль – 2 ч. л;
  • цукор – 0,5 ч. л;
  • олія соняшникова – 2 ст. л;
  • оцет яблучний – 2,5 ст. л.

Приготування

1. Скумбрію почистити, порізати на шматочки.

2. Воду закип’ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, масло, кип’ятити 1 хв. на повільному вогні.

3. В кінці влити оцет.

4. Остудити.

5. Цибулю порізати півкільцями.

6. Рибу скласти в миску упереміш з цибулею, залити остиглим маринадом.

7. Залишити краще на добу маринуватися.

Смачного!

Не вдається скопіювати.