Неймовірний рецепт! Чебуреки з м’ясом на кефірі!
Правильно приготоване тісто при смаженні покривається апетитними бульбашками. Я не знаю людей, які байдужі до цієї страви. Сам рецепт чебуреків дуже простий і швидкий.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно 400 г
- Кефір 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Фарш із яловичини 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Вода 5-6 ст. л.
- Соняшникова олія 100 мл.
Приготування:Збийте виделкою яйце з кефіром, щоб утворилася суміш однорідної консистенції. Додайте трішки солі.Змішайте суміш з борошном, додаючи його невеликими порціями. Присипте робочу поверхню борошном та замісіть тісто. Накрийте тісто тканиною або загорніть в харчову плівку, залиште на 20 хвилин.Подрібніть цибулю та додайте до фаршу разом з водою, сіллю та перцем. Ретельно перемішайте.Тісто потрібно поділити на 12 куль та кожну розкачати в корж. Нанесіть на середину коржа фарш та скріпіть краї.Краї чебурека розкачати качалкою.Смажити на рослинній олії з двох сторін.
Смачного!