Нереально м’які! Сирні булочки «Дитячі»
Дуже повітряні і м’які булочки з сирним смаком.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами mandarynka.com.ua
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- борошно – 360 г;
- масло вершкове – 60 г;
- сир – 180 г;
- цукор – 120 г;
- яйця – 2 шт;
- дріжджі сухі – 1 ч.л;
- сіль – щіпка;
- цедра апельсина або лимона;
- жовток.
Підігріваємо молоко і з’єднуємо його з дріжджами, кількома ложок цукру і борошна, перемішуємо до однорідності, накриваємо рушником і залишаємо на 30 хвилин в теплому місці.
Розм’якшене вершкове масло змішуємо з яйцями і цукром і збиваємо масу міксером.
Сир збиваємо блендером і з’єднуємо з сіллю і цедрою.
Змішуємо опару з сирною масою і вершковим маслом.
Борошно просіваємо і порційно додаємо в тісто, вимішуємо м’яку масу.
Робочу поверхню присипаємо борошном і вимішуємо на ній тісто. Кладемо його в ємність, накриваємо рушником і залишаємо на 1 годину.
Ділимо тісто на порційні шматочки і формуємо булочки.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо булочки, накриваємо їх і залишаємо на 20 хвилин.
Духовку розігріваємо до 200 градусів, булочки змащуємо збитим жовтком і випікаємо 30 хвилин.