Нереально м’які! Сирні булочки «Дитячі»

Дуже повітряні і м’які булочки з сирним смаком.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами mandarynka.com.ua

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 360 г;
  • масло вершкове – 60 г;
  • сир – 180 г;
  • цукор – 120 г;
  • яйця – 2 шт;
  • дріжджі сухі – 1 ч.л;
  • сіль – щіпка;
  • цедра апельсина або лимона;
  • жовток.

Підігріваємо молоко і з’єднуємо його з дріжджами, кількома ложок цукру і борошна, перемішуємо до однорідності, накриваємо рушником і залишаємо на 30 хвилин в теплому місці.

Розм’якшене вершкове масло змішуємо з яйцями і цукром і збиваємо масу міксером.

Сир збиваємо блендером і з’єднуємо з сіллю і цедрою.

Змішуємо опару з сирною масою і вершковим маслом.

Борошно просіваємо і порційно додаємо в тісто, вимішуємо м’яку масу.

Робочу поверхню присипаємо борошном і вимішуємо на ній тісто. Кладемо його в ємність, накриваємо рушником і залишаємо на 1 годину.

Ділимо тісто на порційні шматочки і формуємо булочки.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо булочки, накриваємо їх і залишаємо на 20 хвилин.

Духовку розігріваємо до 200 градусів, булочки змащуємо збитим жовтком і випікаємо 30 хвилин.