Проста підгодівля для щедрого врожаю помідорів

Якщо Ви дома вирощуєте помідори то спробуйте скоритсатися порадами з цієї статті, гадаєм вони вас не рочарують.

Багатий урожай помідорів – мрія кожного садівника. Всі ми хочемо мати багато великих, смачних і соковитих помідорів. Але як же цього добитися? Дуже багато залежить від сорту, якості грунту, погодних умов, вологості і так далі …

Про це пише Мій Світ, за матеріалами “Дом и сад”

Що нам знадобиться?

  1. Велике відро
  2. Деревна зола
  3. Кущі кропиви
  4. Дріжджі
  5. Молочна сироватка, 2.5 літра

Як приготувати підгодівлю?

Для початку, беремо велику ємність, можна бочку, об’ємом не менше 50 літрів. Додаємо туди 3 лопати деревної золи, 2.5 літра молочної сироватки, 1 кілограм дріжджів і 1 невелике відерце кущів кропиви. Наступним кроком ми додамо теплої води в нашу ємність, зразковим обсягом 3/4 і чекаємо 2 тижні, поки розчин настоїться. Не забуваємо періодично помішувати. Ємність бажано накрити кришкою, але не закручувати повністю, щоб була циркуляція повітря.

Як підгодовувати?

Отже, після двох тижнів розчин готовий. Тепер 1 літр розчину змішуємо з 10 літрами води (співвідношення повинно бути 1 до 10). Під кожен кущ досить виливати 1 літр пригтовленої рідини. Підгодовувати необхідно кожні 10 днів протягом сезону.

Цією підгодівлею ви покращите стан грунту і збільшите урожай помідорів. Сподіваємся цей рецепт виявиться корисним для вас.