Смачні та пухкі пампушки до борщу. Простий рецепт приготування.
Спечіть смачні та пухкі пиріжки, не затративши багато часу. Сподобаються всім!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.media
Інгредієнти:
- соняшникова олія — 3 ст. л.;
- борошно — 3 стакани;
- вода тепла (50-60 градусів) — 1 стакан;
- цукор — 1 ст. л.;
- сіль — ¼ ч. л.;
- дріжджі — 1 пакетик;
- ванільний цукор (за бажанням).
Покрокове приготування:
- В борошно додати масло, цукор, дріжджі, посолити, влити воду, добре перемішати ложкою.
- Замісити м’яке еластичне тісто.
- Форму для випікання змастити олією.
- Сформувати невеличкі пампушки, складати на форму, залишаючи між ними невелику відстань.
- Залишити, щоб підросли на 5-10 хвилин.
- Випікати в духовці до готовності при температурі 180 градусів.
- Цукор розчинити у воді; коли пиріжки трохи спечуться, змастити їх цією сумішшю для отримання золотистої скоринки.
Смачного!