Сподіваюся, і вам сподобаються пиріжки “Смакота без клопоту” моєї мами. Це рецепт так мене виручає, коли мало часу, а всіх треба нагодувати. Пиріжечки виходять повітряні, довго залишаються свіжими. Весь секрет – у тісті.

Сподіваюся, і вам сподобаються пиріжки “Смакота без клопоту” моєї мами. Це рецепт так мене виручає, коли мало часу, а всіх треба нагодувати. Пиріжечки виходять повітряні, довго залишаються свіжими. Весь секрет – у тісті.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Інгредієнти для пиріжечків “Смакота без клопоту”:

  • 1 склянка теплої води
  • 50 гр. пресованих дріжджів
  • 1 ст. ложка цукру
  • 1 ч. ложка солі
  • 3 ст. ложки соняшникової олії
  • 4 склянки борошна
  • 1 стакан крутого окропу
  • начинка будь-яка

Приготування: у теплій воді розвести дріжджі, додати цукор, сіль, олію, борошно, трохи перемішати і влити склянку кип’ятку.

Замісити тісто.

Після того як тісто замішене, відразу починаємо ліпити пиріжки. Наліпили – випікаємо, дивіться по своїй духовці, за якої температури і скільки по часу.

Перевага цього рецепту в тому, що абсолютно не потрібно чекати, хоч тісто й дріжджове.

Смачного!