Я спробувала багато рецептів, це – один з простіших. Хліб виходить м’який і запашний. Тепер готую тільки так
Я спробувала багато рецептів, це – один з найпростіших. Хліб виходить м’який і запашний. Тепер готую тільки так
Я спробувала багато рецептів, це – один з найпростіших. Хліб виходить м’який і запашний. Тепер готую тільки так.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org
Треба сказати, що я спробувала вже багато способів випікання хліба. Але завжди шукаю щось нове. Нещодавно в інтернеті натрапила на новий рецепт, спробувала і була приємно вражена результатом.
Спосіб доволі швидкий. Знадобиться всього 5 хвилин вашого часу на змішування інгредієнтів і формування хліба, а все інше відбувається без вашої участі. Хліб виходить дуже смачним, м’яким і зовсім не кришиться. Відмінно підійде для бутербродів. Моїм дітям він дуже смакує.
Найцікавіше, що тісто для хліба можна зберігати в холодильнику до 7 днів і випікати хліб тоді, коли є в цьому необхідність і час. Це дуже зручно! Варто спробувати!
Необхідні інгредієнти:
850 г борошна
1 ст. л. сухих дріжджів (10 г)
625 мл теплого молока
55 г цукру
1 ст. л. солі
55 г вершкового масла
1 жовток + 1 ст. л. води (для змащування поверхні хліба)
Як готувати:
Духовку нагріти до 180 С. Детальний рецепт приготування хліба дивіться у відео нижче.Випікати хліб 50-60 хвилин (залежить від вашої духовки).
Смачного!
Спробуйте цей рецепт, можливо він стане вашим улюбленим.
Якщо вам сподобалося, поділіться рецептом з друзями!