Я спробувала багато рецептів, це – один з простіших. Хліб виходить м’який і запашний. Тепер готую тільки так

Я спробувала багато рецептів, це – один з найпростіших. Хліб виходить м’який і запашний. Тепер готую тільки так

Я спробувала багато рецептів, це – один з найпростіших. Хліб виходить м’який і запашний. Тепер готую тільки так.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org

Треба сказати, що я спробувала вже багато способів випікання хліба. Але завжди шукаю щось нове. Нещодавно в інтернеті натрапила на новий рецепт, спробувала і була приємно вражена результатом.

Спосіб доволі швидкий. Знадобиться всього 5 хвилин вашого часу на змішування інгредієнтів і формування хліба, а все інше відбувається без вашої участі. Хліб виходить дуже смачним, м’яким і зовсім не кришиться. Відмінно підійде для бутербродів. Моїм дітям він дуже смакує.

Найцікавіше, що тісто для хліба можна зберігати в холодильнику до 7 днів і випікати хліб тоді, коли є в цьому необхідність і час. Це дуже зручно! Варто спробувати!

Необхідні інгредієнти:

850 г борошна

1 ст. л. сухих дріжджів (10 г)

625 мл теплого молока

55 г цукру

1 ст. л. солі

55 г вершкового масла

1 жовток + 1 ст. л. води (для змащування поверхні хліба)

Як готувати:

Духовку нагріти до 180 С. Детальний рецепт приготування хліба дивіться у відео нижче.Випікати хліб 50-60 хвилин (залежить від вашої духовки).

Смачного!

Спробуйте цей рецепт, можливо він стане вашим улюбленим.

Якщо вам сподобалося, поділіться рецептом з друзями!