Ідеально підходять для фарширування! Рецепт маринованого перцю
Мариновані перці – страва виходить дуже ароматна, смачна, сам перець не такий товстошкірий, як свіжий, а рецепт доволі простий.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- перець солодкий – близько 1.5 кг;
- вода – близько 2 л;
- сіль і цукор – по 1.5 ст.л;
- оцет звичайний – 50 мл;
- лавровий лист і перець горошок – по 3 шт.
Процес приготування маринованого перцю
Акуратно вирізаємо плодоніжки і видаляємо насіння.
Заливаємо на 15 хвилин кип’ятком.
Банки стерилізуємо і укладаємо перчики один в один і в банку.
З води і всіх інгредієнтів варимо розсіл, заливаємо кип’яток в банку, закручуємо кришки, перевертаємо і вкутуємо до охолодження.
Порада: щоб в банку влізло більше перчиків. Вставляйте їх один в один і такі полосочки акуратно вкладайте в банку.