Ідеально підходять для фарширування! Рецепт маринованого перцю

Мариновані перці – страва виходить дуже ароматна, смачна, сам перець не такий товстошкірий, як свіжий, а рецепт доволі простий.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • перець солодкий – близько 1.5 кг;
  • вода – близько 2 л;
  • сіль і цукор – по 1.5 ст.л;
  • оцет звичайний – 50 мл;
  • лавровий лист і перець горошок – по 3 шт.

Процес приготування маринованого перцю

Акуратно вирізаємо плодоніжки і видаляємо насіння.

Заливаємо на 15 хвилин кип’ятком.

Банки стерилізуємо і укладаємо перчики один в один і в банку.

З води і всіх інгредієнтів варимо розсіл, заливаємо кип’яток в банку, закручуємо кришки, перевертаємо і вкутуємо до охолодження.

Ідеально підходять для фарширування! Рецепт маринованого перцю

Порада: щоб в банку влізло більше перчиків. Вставляйте їх один в один і такі полосочки акуратно вкладайте в банку.