3 яйця, 5 ст. л. борошна, 500 г сиру і 5 ст. л. сметани для найсмачнішої ватрушки

Пропонуємо вам рецепт смакоти.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Солодкий домашній сир – півкілограма
  • Яблуко, очищене від шкірки і дрібно нарізане – 2 штуки (можна використовувати банан, родзинки і т.п.)
  • Яйця – 3 штуки
  • Цукор – 10 грам

Що нам знадобиться для тіста:

  • 5-6 столових ложок борошна
  • Сметана – 4-5 столових ложок
  • Яйця – 3 штуки
  • Розпушувач – чайна ложка
  • Соняшникова олія – 40 грам
  • Трохи солі

Рецепт приготування

Вбиваємо яйця, до них додаємо олію, сметану, сіль і перемішуємо. Тісто має бути рідким.

Беремо роз’ємну форму діаметром 23 сантиметри, змащуємо маргарином і виливаємо готове тісто.

Приготуємо начинку. З’єднуємо сир з підготовленими фруктами і столовою ложкою розподіляємо начинку по всій поверхні пирога. Починаємо по колу і доходимо до середини.

Випікаємо ватрушку 35-40 хвилин. Духовку при цьому необхідно розігріти до 225 градусів.

З форми витягуємо після охолодження. Смачного!