Сподіваюся, і вам сподобаються пиріжки “Смакота без клопоту” моєї мами. Це рецепт так мене виручає, коли мало часу, а всіх треба нагодувати. Пиріжечки виходять повітряні, довго залишаються свіжими. Весь секрет – у тісті.
Сподіваюся, і вам сподобаються пиріжки “Смакота без клопоту” моєї мами. Це рецепт так мене виручає, коли мало часу, а всіх треба нагодувати. Пиріжечки виходять повітряні, довго залишаються свіжими. Весь секрет – у тісті.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com
Інгредієнти для пиріжечків “Смакота без клопоту”:
- 1 склянка теплої води
- 50 гр. пресованих дріжджів
- 1 ст. ложка цукру
- 1 ч. ложка солі
- 3 ст. ложки соняшникової олії
- 4 склянки борошна
- 1 стакан крутого окропу
- начинка будь-яка
Приготування: у теплій воді розвести дріжджі, додати цукор, сіль, олію, борошно, трохи перемішати і влити склянку кип’ятку.
Замісити тісто.
Після того як тісто замішене, відразу починаємо ліпити пиріжки. Наліпили – випікаємо, дивіться по своїй духовці, за якої температури і скільки по часу.
Перевага цього рецепту в тому, що абсолютно не потрібно чекати, хоч тісто й дріжджове.
Смачного!