3 яйця, 5 ст. л. борошна, 500 г сиру і 5 ст. л. сметани для найсмачнішої ватрушки
Пропонуємо вам рецепт смакоти.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Солодкий домашній сир – півкілограма
- Яблуко, очищене від шкірки і дрібно нарізане – 2 штуки (можна використовувати банан, родзинки і т.п.)
- Яйця – 3 штуки
- Цукор – 10 грам
Що нам знадобиться для тіста:
- 5-6 столових ложок борошна
- Сметана – 4-5 столових ложок
- Яйця – 3 штуки
- Розпушувач – чайна ложка
- Соняшникова олія – 40 грам
- Трохи солі
Рецепт приготування
Вбиваємо яйця, до них додаємо олію, сметану, сіль і перемішуємо. Тісто має бути рідким.
Беремо роз’ємну форму діаметром 23 сантиметри, змащуємо маргарином і виливаємо готове тісто.
Приготуємо начинку. З’єднуємо сир з підготовленими фруктами і столовою ложкою розподіляємо начинку по всій поверхні пирога. Починаємо по колу і доходимо до середини.
Випікаємо ватрушку 35-40 хвилин. Духовку при цьому необхідно розігріти до 225 градусів.
З форми витягуємо після охолодження. Смачного!