Баклажани на смак як м’ясо. Страва, яка підкорить вас з першої ложки!
Баклажани на смак як м’ясо стануть оригінальною стравою у щоденному меню. Спробуйте цю страву й всі будуть в захваті. А готувати їх одне задоволення.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Кенгуру
Складові:
- Баклажани будь-які 1 кг.;
- Яйця курячі 4 шт.;
- Рослинна олія;
- Сіль морська 0,5 ч. л.;
- Перець чорний мелений 0,5 ч. л.;
- Спеції за бажанням.
Технологія приготування:
Очистьте баклажани від шкірки та наріжте кубиком.
Посоліть їх та залиште на 15 хвилин, промийте водою та просушіть.
Додайте яйця, посоліть, поперчіть та перемішайте.
Викладіть половину маси у розігріту олію, обсмажте на середньому вогні до золотистої скоринки та перемішайте.
Зменште вогонь, накрийте кришкою та готуйте 7 хвилин.
Другу половину посмажте так само.
Смачного!