Баклажани на смак як м’ясо. Страва, яка підкорить вас з першої ложки!

Баклажани на смак як м’ясо стануть оригінальною стравою у щоденному меню. Спробуйте цю страву й всі будуть в захваті. А готувати їх одне задоволення.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Кенгуру

Складові:

  • Баклажани будь-які 1 кг.;
  • Яйця курячі 4 шт.;
  • Рослинна олія;
  • Сіль морська 0,5 ч. л.;
  • Перець чорний мелений 0,5 ч. л.;
  • Спеції за бажанням.

Технологія приготування:

Очистьте баклажани від шкірки та наріжте кубиком.

Посоліть їх та залиште на 15 хвилин, промийте водою та просушіть.

Додайте яйця, посоліть, поперчіть та перемішайте.

Викладіть половину маси у розігріту олію, обсмажте на середньому вогні до золотистої скоринки та перемішайте.

Зменште вогонь, накрийте кришкою та готуйте 7 хвилин.

Другу половину посмажте так само.

Смачного!