Налисники з печінки із сирною начинкою, печінка виходить ніжна і зовсім не гірчить.
У цьому рецепті печінка виходить ніжна і зовсім не гірчить, ну і смачна начинка звичайно робить свою справу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок
Печінкові млинці:
Для себе я визначила таку просту пропорцію тіста: на кожні 200 г курячої печінки додаємо 1 яйце, 1 ст л сметани, 1 ст л борошна. Такі млинці не прилипають, не ламаються і виходять дуже ніжними.
Отже знадобиться:
- Куряча печінка – 200 г
- Яйце – 1 шт
- Сметана – 40 г
- Мука ц / з – 30-40 г
- Сіль за смаком
- Часник – 1 зубчик
- Цибуля – 40-50 г
Печінку, цибулю, часник пропустити через м’ясорубку. Додати інші інгредієнти, добре перемішати. Випікати млинці (товщиною 3-4 мм) по обидва боки по 2-3 хв.
Начинка:
- Сир будь-який (у мене бринза) – 60-70 г
- Морква – 50 г
- Сметана 15% – 80 мл
- Часник – 1 зубчик
- Зелень будь-яка
- Сіль / перець за смаком
Часник із зеленню подрібнити, змішати зі сметаною, посолити, поперчити. Сир і моркву (заздалегідь відварити) натерти на тертці.
Кожен млинець змастити сметаною із зеленню, посипати сиром і морквою, скрутити в рулет. Дати рулетам просочитися в холодильнику 1-2 години. Після цього можна нарізати їх на ваш розсуд.
Такі рулетики можуть зберігатися в холодильнику 2-3 дні і стануть на цей час смачним білковим перекусом.