Деруни з м’ясною або грибною начинкою, звичайні картопляні деруни вже давно не смажу!

Деруни з м’ясною начинкою стануть відмінним ситним обідом або вечерею. Деруни готую різні, але такі для мене на першому місці. Начинка може бути не тільки м’ясною, але і грибною.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок

Подавайте деруни зі сметаною або грибним соусом. Хоч це й не найкорисніше блюдо, але зате як смачно! Іноді можна собі дозволити!

Складові:

  • картопля 1 кг
  • сіль
  • перець
  • яйця 2 шт.
  • борошно 3 ст.л.
  • фарш 300 г
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

Картоплю натріть на дрібній тертці, додайте сіль, перець і яйця.

Перемішайте і додайте борошно, ще раз перемішайте.

У фарш додайте сіль, перець і перемішайте.

На сковороді розігрійте олію, далі формуємо дерун: ложка картоплі, фарш, картопля.

Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки на середньому вогні.

Смачного!!!