Найпростіший салат за п’ять хвилин: готується швидко, а користі багато (але краще дати йому настоятися)

Я люблю ті страви, які готуються просто. Цей салат можна зробити за п’ять хвилин. Зрозуміло, якщо ви не звикли до смаку сирої броколі або цвітної капусти, то краще дати постояти салату пару хвилин в холодильнику. Тоді він буде просоченим і соковитим. Любителі похрумтіти можуть відразу приступити до трапези.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Приготування за рецептом
Для смачного салату потрібно взяти такі інгредієнти:

  • Головку броколі.
  • Стільки ж цвітної капусти.
  • Головку червоної цибулі.
  • Дві склянки томатів чері.
  • Стакан майонезу.
  • Половину склянки густої сметани.
  • Столову ложку цукру.

Для початку потрібно розібрати обидва види капусти на суцвіття. Можна нарізати їх шматочками подрібніше. Складаємо в миску.

Головку цибулі очищаємо, ріжемо тонкими півкільцями, руками розбираємо на шматочки.

Томати чері потрібно розрізати на половинки. Якщо немає саме таких помідорів, то можна взяти звичайні, просто нарізати на шматочки дрібніші.

Змішуємо між собою інгредієнти для заправки салату. Для соусу потрібно змішати в мисці майонез, сметану і цукор, щоб останній добре розійшовся.

Заправляємо салат соусом і гарненько змішуємо. Якщо хочете більш ніжний салат, то просто прибирайте його на тридцять хвилин в холодильник. При подачі для прикраси можна додати трохи свіжої зелені.