Домашні шпроти. За цим рецептом виходять дуже смачні та натуральні
Часто готую ці домашні шпроти, які є просто неймовірними. Вони надзвичайно смачні, готую з них бутерброди, а інколи просто з огірком. Спробуйте приготувати!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Інгредієнти:
- Мойва або кілька 1 кг;
- Лушпиння цибулі 2 жмені;
- Сіль морська 1 ст. л.;
- Цукор пісок 1 ч. л.;
- Чайна заварка 1 скл.;
- Рослинна олія 200 мл;
- Лавровий лист 7 шт.;
- Чорний перець 5 горошин
Спосіб приготування:
- Спершу потрібно очистити рибу, вийняти всі нутрощі, відрізати голову, хвіст, плавники. Все ретельно промити.
- Тепер очищену рибу викласти в жаровню одну на одну, щоб утворилися ряди.
- Всі інгредієнти ретельно змішати, а потім вилити поверх риби.
- Готувати таку рибу слід під закритою кришкою на повільному вогні протягом 90 хвилин.
- Після цього часу слід зняти все з нагріву та перекласти у банку.
- Зберігати шпроти закритими в холодильнику.
Смачного!
Вам сподобався рецепт?