Овочі з йогуртовою заправкою легко зроблять обід смачним
Простий рецепт здивує вишуканим ароматом і не залишить байдужих за столом. Свіжа заправка до овочевого салату додасть новий смак звичайним продуктам.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Інгредієнти:
- дві чайні ложечки зернистої гірчиці;
- дві столові ложки червоного винного оцту;
- шість столових ложок горіхової олії (волоського горіха або фундука);
- половина миски йогурту натурального без добавок;
- дві столові ложки накришеної шніт-цибулі;
- сіль перець;
- шість картоплин, очищених від шкірки, розрізаних і зварених в кип’ятку 10 хвилин;
- один великий огірок, очищений і розрізаний на кубики;
- два помідори, розділених на 8 частин;
- чотири корінця селери, подрібнити по 1 см шматочок;
- половина миски родзинок.
Рецепт:
1. Добре розмішати гірчицю з оцтом. Додати олію, йогурт, цибуля-шніт. Поперчити, посолити і добре збити заправку.
2. Залити заправкою овочі і потрясти салатник, щоб вони добре просочилися соусом. Подавати на стіл з хлібом чібатта.