Овочі з йогуртовою заправкою легко зроблять обід смачним

Простий рецепт здивує вишуканим ароматом і не залишить байдужих за столом. Свіжа заправка до овочевого салату додасть новий смак звичайним продуктам.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Інгредієнти:

  • дві чайні ложечки зернистої гірчиці;
  • дві столові ложки червоного винного оцту;
  • шість столових ложок горіхової олії (волоського горіха або фундука);
  • половина миски йогурту натурального без добавок;
  • дві столові ложки накришеної шніт-цибулі;
  • сіль перець;
  • шість картоплин, очищених від шкірки, розрізаних і зварених в кип’ятку 10 хвилин;
  • один великий огірок, очищений і розрізаний на кубики;
  • два помідори, розділених на 8 частин;
  • чотири корінця селери, подрібнити по 1 см шматочок;
  • половина миски родзинок.

Рецепт:

1. Добре розмішати гірчицю з оцтом. Додати олію, йогурт, цибуля-шніт. Поперчити, посолити і добре збити заправку.

2. Залити заправкою овочі і потрясти салатник, щоб вони добре просочилися соусом. Подавати на стіл з хлібом чібатта.