Салат “Австрійський” багатошаровий, дуже ніжний і смачний
Цей салат дуже смачний, легкий і ніжний, і якщо ви його приготуєте, точно не пошкодуєте. Можна подати на будь-яке св’ято або просто на вечерю.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Знадобляться продукти:
- яйця – 6 штук
- одна банка рибних консервів в олії, сардина або сайра
- сир твердих сортів – 150 грам
- вершкове масло – 50 грам
- цибуля ріпчаста – одна штука
- майонез – 150 грам.
Спочатку відварити яйця, охолодимо і відділимо білки від жовтків. Натремо їх на тертці окремо (відварити яйця можна заздалегідь, так вийде приготувати салат швидше).
Сир натираємо на тертці, можна на великій, а можна і на середній.
Цибулю очищаємо, нарізаємо шматочками і обшпарюємо окропом, щоб пішла зайва гіркота. Відкидаємо на сито.
Салат викладаємо шарами. Білки, сир (половину), риба (розім’яти виделкою), цибуля, масло (дістаньте з морозилки і натріть на тертці, хто не любить, можна обійтися без масла, жовтки.
Кожен шар промазати густим майонезом і залишити на три години, щоб просочився. Перед подачею засипати сиром, що залишився і прикрасити салат за бажанням.
Також такий салат можна просто перемішати, а верх присипати сиром. Салат дуже смачний, спробуйте!