Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в пергамент і готую на сковороді без олії за 15 хвилин

Смачна страва, абсолютно не жирна і готується без великої кількості бризок по всій кухні. Один з найпростіших і практичний рецептів приготування м’ясної страви.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш м’ясний, 600 г;
  • сир, 90 г;
  • зелень за смаком, хороший пучок;
  • пластівці вівсяні, 20 г;
  • молоко, 40 г;
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави.

Процес приготування

Нагріваємо до гарячого стану молоко і заливаємо їм вівсяні пластівці. Ми залишаємо набухати на 10 хвилин.

Порада: якщо вівсяні пластівці ви не любите, замініть їх манною крупою. Фарш також можна брати будь-який по своєму смаку.

Заправляємо фарш сіллю і перцем. Спеціями і ароматними травами, свіжою зеленню. Додаю набряклі вівсяні пластівці, перемішую.

Ділимо фарш на 3 частини.

Пергамент беремо в кількості 3 аркушів.

Частину фаршу викладаємо на пергамент у вигляді прямокутника, зверху кладемо будь-яку начинку за смаком. Я беру варені яйця і зелень, сир.

Звертаємо фарш у вигляді рулету і загортаємо пергаментом. Краї закріплюємо.

Робимо три м’ясних рулети з різними начинками.

Розігріваємо суху сковороду і викладаємо ковбаски, заливаємо окропом і накриваємо кришкою.

Тушкуємо близько 7 хвилин, перевертаємо і готуємо ще 8 хвилин.

Такі ароматні ковбаски – рулети з начинкою, відмінна закуска на обід або вечерю. Я часто готую їх на свіжому повітрі на пікніках, всім гостям подобається.

Не вдається скопіювати.