Відкрила для себе новий рецепт тушкованої капусти (секрет в молоці)
Багато хто стикаються з появою не надто приємного запаху при готуванні капусти. Ось і я не люблю через це тушкувати капусту, щоб потім не провітрювати квартиру. Тепер я використовую цей рецепт і ніякого запаху немає.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста, 500 г;
- морква і цибуля по 1 шт;
- молоко, 80 – 100 мл;
- лист лавровий, сіль, перець, зелень.
Процес приготування
Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо тонкими півкільцями, моркву тремо на грубій терці.
Обсмажуємо до напівготовності цибулю на соняшниковій олії, додаємо моркву і тушкуємо овочі до м’якості моркви.
Додаємо капусту, солимо і перчимо, вливаємо трохи молока. Добре перемішуємо масу.
Порада: молока потрібно трохи, щоб покрити дно сковорідки.
Тушкуємо під кришкою на невеликому вогні хвилин 10, потім додаємо спеції і зелень, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин.
Таку капусту я подаю до столу і використовую в якості начинки для пиріжків і пирогів, вареників. Вона виходить м’якою, але не перетворюється в кашу.