Соковиті курячі ковбаски з зернами гірчиці, цибулею і грибами

Ароматні і соковиті курячі ковбаски можна приготувати як для домашнього обіду, так і для пікніка. Смажені на грилі або багатті, вони виходять рум’яними з хрусткою скоринкою, добре зберігають форму. Домашня куряча ковбаска послужить відмінною альтернативою шашлику або повноцінним м’ясним блюдом для обіду.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Вам буде потрібно:

  • • Куряче філе – 1 кг .;
  • • Шпик свинячий – 300 г;
  • • Гриби свіжі – 300 г;
  • • Цибуля – 2 шт .;
  • • Французька гірчиця – 3 ст.л .;
  • • Спеції;
  • • Сухе молоко – 1 ст. л .;
  • • Часник – 2 – 3 зубчики;

Свиняче сало, цибуля і сухе молоко додадуть страві соковитості, а гриби і гірчиця – пікантності.

Для оболонки можна використовувати натуральні свинячі кишки. Їх продають на ринку в м’ясних відділах.

Такі домашні курячі ковбаски можна смажити на відкритому вогні. В якості заміни, для оболонки використовуйте харчову плівку або пластиковий пакет. Після приготування вона знімається.