Моя цибуля «по-турецьки» з’їдається швидше, ніж м’ясо (витрачаю 15 хвилин і ніякого оцту)
Це дуже смачна і ароматна закуска до будь-яких м’ясних страв. Особливо вдало поєднується з шашликами, домашніми ковбасками, запеченим в духовці м’ясним рулетом і т.д.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- цибуля, 4 шт;
- сіль;
- зелень;
- приправа сумах, 1 ч.л;
- олія соняшникова, 3 ст.л.
Процес приготування
Цибулю ріжемо кільцями. Можна використовувати звичайну білу або червону. Олію також беріть за смаком – можна і оливкову.
Посипаємо цибулю сіллю і добре переминається її.
Заливаємо на кілька хвилин кип’ятком – це прибере гіркоту і зливаємо, а цибулю заливаємо холодною водою.
Зелень беріть будь-яку за смаком, по гарному пучку дрібно ріжемо.
Цибулю зціджуємо від води, посипаємо сумахом (пряність з оригінальним ароматом і смаком), змішуємо із зеленню і заправляємо олією.
Настоюємо трохи, можна охолодити 30 хвилин в холодильнику і подаємо до столу.
В такій цибулі ще смачно маринувати свіжі, обов’язково з грядки помідори, вони виходять пряними, як мариновані.