Моя цибуля «по-турецьки» з’їдається швидше, ніж м’ясо (витрачаю 15 хвилин і ніякого оцту)

Це дуже смачна і ароматна закуска до будь-яких м’ясних страв. Особливо вдало поєднується з шашликами, домашніми ковбасками, запеченим в духовці м’ясним рулетом і т.д.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цибуля, 4 шт;
  • сіль;
  • зелень;
  • приправа сумах, 1 ч.л;
  • олія соняшникова, 3 ст.л.

Процес приготування

Цибулю ріжемо кільцями. Можна використовувати звичайну білу або червону. Олію також беріть за смаком – можна і оливкову.

Посипаємо цибулю сіллю і добре переминається її.

Заливаємо на кілька хвилин кип’ятком – це прибере гіркоту і зливаємо, а цибулю заливаємо холодною водою.

Зелень беріть будь-яку за смаком, по гарному пучку дрібно ріжемо.

Цибулю зціджуємо від води, посипаємо сумахом (пряність з оригінальним ароматом і смаком), змішуємо із зеленню і заправляємо олією.

Настоюємо трохи, можна охолодити 30 хвилин в холодильнику і подаємо до столу.

Моя цибуля «по-турецьки» з'їдається швидше, ніж м'ясо (витрачаю 15 хвилин і ніякого оцту)

В такій цибулі ще смачно маринувати свіжі, обов’язково з грядки помідори, вони виходять пряними, як мариновані.