Ніжна свинина з грибами в сметанному соусі

Свинина з грибами в сметанному соусі – страва дуже смачна, апетитна і проста в приготуванні. А приготувати її не складе труднощів, цей рецепт із серії «все нарізав і поставив в духовку», тобто рецепт з мінімальними витратами.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Інгредієнти для приготування страви:

  • Свинина – 700 г;
  • Гриби (шампіньйони) – 400 г;
  • Сметана – 300 г;
  • Вода – 50 мл;
  • Гірчиця – 1-2 ч. л;
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт;
  • Сіль і чорний перець за смаком.

Рецепт приготування страви:

М’ясо добре вимити, обсушити і нарізати кубиками.

Гриби – пластинками. Цибулю – півкільцями.

Форму для запікання змастити олією, перекласти туди м’ясо, гриби і цибулю, додати сіль і чорний перець за смаком, перемішати.

Ніжна свинина з грибами в сметанному соусі

Закрити фольгою і поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів приблизно 1 годину.

А поки м’ясо з грибами готується в духовці, приготуємо соус, для цього змішаємо сметану, гірчицю і воду.

Після дістаємо страву з духовки додаємо приготований соус, перемішуємо і відправляємо в духовку ще на 15-20 хвилин. Смачного!

Ніжна свинина з грибами в сметанному соусі