Аджика Одеська. Ділюся секретом приготування
Аджика Одеська порадує Вас своїм пікантним смаком. Така заготовка на зиму стане в нагоді будь-якій домогосподарці.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Болгарський перець – 1 кг.
- Помідори – 1 кг.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Стручки гострого перцю – 3 шт.
- Часник – 1 головка
Покроковий процес приготування:
Помідори, болгарський перець, яблуко, цибулю пропустіть через м’ясорубку, моркву натріть на дрібній тертці, часник і гострий перець дрібно посічіть. Викладіть все в сотейник, поставте на плиту, перемішайте і дайте закипіти. Вогонь збавте і варіть 30 хвилин.
Потім додайте гострий перець і часник.
Аджику перемішайте, проваріть 15 хвилин і розкладіть по банках, закатайте в гарячому вигляді в стерилізованих банках, переверніть і дайте охолонути. Зберігайте в коморі або підвалі.
Аджика Одеська вам обов’язково сподобається.