Аджика Одеська. Ділюся секретом приготування

Аджика Одеська порадує Вас своїм пікантним смаком. Така заготовка на зиму стане в нагоді будь-якій домогосподарці.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Болгарський перець – 1 кг.
  • Помідори – 1 кг.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Стручки гострого перцю – 3 шт.
  • Часник – 1 головка

Покроковий процес приготування:

Помідори, болгарський перець, яблуко, цибулю пропустіть через м’ясорубку, моркву натріть на дрібній тертці, часник і гострий перець дрібно посічіть. Викладіть все в сотейник, поставте на плиту, перемішайте і дайте закипіти. Вогонь збавте і варіть 30 хвилин.

Потім додайте гострий перець і часник.

Аджику перемішайте, проваріть 15 хвилин і розкладіть по банках, закатайте в гарячому вигляді в стерилізованих банках, переверніть і дайте охолонути. Зберігайте в коморі або підвалі.

Аджика Одеська вам обов’язково сподобається.