Шоколадний щербет. Легкий рецепт корисного і смачного десерту
Шоколадний щербет – простий і швидкий рецепт десерту, знайомого з дитинства.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Ядра горіхів – 250 г.
- Звичайне печиво – 500 г.
- Вершкове масло – 200 г.
- Молоко – 150 мл.
- Какао-порошок – 3 ст. л.
- Цукор – 5 ст. л.
Покроковий процес приготування:
У дрібну крихту подрібніть печиво. Змішайте в глибокому посуді з горіхами.
Молоко нагрійте в невеликій каструльці або кухлик. Покладіть цукор. На вогні помішуючи тримайте до розчинення.
У молочно-цукровий сироп всипте какао. Помішуйте і не доводячи до кипіння, шматочками покладіть вершкове масло.
Після розчинення масла вимкніть плиту і зніміть каструльку.
До крихти з печива і горіхів вилийте шоколадний сироп. Ретельно перемішайте.
На обробну дошку розкладіть рукав для запікання. Масу викладіть, загорніть і формуйте ковбасу. З двох сторін зав’яжіть краї.
Відправте в холодне місце на 3 години. Смачного!