Шоколадний щербет. Легкий рецепт корисного і смачного десерту

Шоколадний щербет – простий і швидкий рецепт десерту, знайомого з дитинства.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Ядра горіхів – 250 г.
  • Звичайне печиво – 500 г.
  • Вершкове масло – 200 г.
  • Молоко – 150 мл.
  • Какао-порошок – 3 ст. л.
  • Цукор – 5 ст. л.

Покроковий процес приготування:

У дрібну крихту подрібніть печиво. Змішайте в глибокому посуді з горіхами.

Молоко нагрійте в невеликій каструльці або кухлик. Покладіть цукор. На вогні помішуючи тримайте до розчинення.

У молочно-цукровий сироп всипте какао. Помішуйте і не доводячи до кипіння, шматочками покладіть вершкове масло.

Після розчинення масла вимкніть плиту і зніміть каструльку.

До крихти з печива і горіхів вилийте шоколадний сироп. Ретельно перемішайте.

На обробну дошку розкладіть рукав для запікання. Масу викладіть, загорніть і формуйте ковбасу. З двох сторін зав’яжіть краї.

Відправте в холодне місце на 3 години. Смачного!