Ледачі пиріжки П’ятихвилинки. М’які, пишні і не осідають. Секрет в рецепті

Ледачі пиріжки П’ятихвилинки – неймовірно смачні пиріжки на кефірі, які дуже просто приготувати.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Борошно – 350 грам
  • Кефір – 400 мілілітрів
  • Яйця – 2 шт.
  • Варені яйця – 4 шт.
  • Вода – 50 мілілітрів
  • Соняшникова олія – 2 ст. л.
  • Кріп – пучок
  • Зелена цибуля – пучок
  • Сода – пів чайної ложки
  • Цукор – одна чайна ложка
  • Сіль – одна чайна ложка

Покроковий процес приготування:

Відваріть, охолодіть, наріжте на дрібні шматочки або натріть на дрібній тертці яйця. Наріжте зелену цибулю і зелень.

Жирний кефір візьміть, змішайте з водою і підігрійте до 50 градусів.

Порада: кефір може трохи згортатися, так і повинно бути.

Збийте з сіллю і цукром яйця за допомогою віночка.

Обидві маси з’єднайте, перемішайте і всипте просіяне борошно, додайте соду.

Додайте яйця і цибулю, перемішайте.

Тісто під час смаження більше не мішайте, просто зверху ложкою візьміть тісто і викладіть на сковорідку. Обсмажте з двох сторін. Смачного!

Ледачі пиріжки П'ятихвилинки. М'які, пишні і не осідають. Секрет в рецепті