Ледачі пиріжки П’ятихвилинки. М’які, пишні і не осідають. Секрет в рецепті
Ледачі пиріжки П’ятихвилинки – неймовірно смачні пиріжки на кефірі, які дуже просто приготувати.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Борошно – 350 грам
- Кефір – 400 мілілітрів
- Яйця – 2 шт.
- Варені яйця – 4 шт.
- Вода – 50 мілілітрів
- Соняшникова олія – 2 ст. л.
- Кріп – пучок
- Зелена цибуля – пучок
- Сода – пів чайної ложки
- Цукор – одна чайна ложка
- Сіль – одна чайна ложка
Покроковий процес приготування:
Відваріть, охолодіть, наріжте на дрібні шматочки або натріть на дрібній тертці яйця. Наріжте зелену цибулю і зелень.
Жирний кефір візьміть, змішайте з водою і підігрійте до 50 градусів.
Порада: кефір може трохи згортатися, так і повинно бути.
Збийте з сіллю і цукром яйця за допомогою віночка.
Обидві маси з’єднайте, перемішайте і всипте просіяне борошно, додайте соду.
Додайте яйця і цибулю, перемішайте.
Тісто під час смаження більше не мішайте, просто зверху ложкою візьміть тісто і викладіть на сковорідку. Обсмажте з двох сторін. Смачного!