Це ж чудовий рецепт бутербродів, чому я ним ще не поділилася
Привіт, дорогі читачі! Я навіть не знаю, чому я ще не поділилася цим дивовижним рецептом бутербродів раніше, адже готую так вже багато років. Хто пробував, той знає, як це смачно, а головне – робити простіше простого.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- хліб для тостів – 2 скибочки,
- фарш м’ясний – 150 г,
- кінза – 1/4 пучка,
- часник – 1 зубчик,
- тертий сир – 2 ст.л.,
- сіль і перець – за смаком.
Покроковий процес приготування:
Отже, для початку виклала фарш в миску, додала тертий сир, у мене пармезан, але це не принципово.
Потім дрібно нарізала кінзу і часник, виклала в фарш. Посолила, поперчила і перемішала.
ПОРАДА! Використовуйте спеції і зелень на свій смак.
Тостовий хліб розрізала на чотири частини.
Змастила кожну скибочку хліба тонким шаром фаршу.
Розігріла сковорідку з невеликою кількістю олії і виклала заготовки фаршем вниз. Обсмажила на помірному вогні до рум’яності, приблизно хвилин 5-7.
Перевернула грінки з фаршем і обсмажила з іншого боку хвилини 2, дивіться, щоб не пригоріли.
Ось така смакота вийшла. Я не знаю, як правильніше назвати цю страву, але в нашій сім’ї називають – м’ясні грінки.