Це ж чудовий рецепт бутербродів, чому я ним ще не поділилася

Привіт, дорогі читачі! Я навіть не знаю, чому я ще не поділилася цим дивовижним рецептом бутербродів раніше, адже готую так вже багато років. Хто пробував, той знає, як це смачно, а головне – робити простіше простого.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • хліб для тостів – 2 скибочки,
  • фарш м’ясний – 150 г,
  • кінза – 1/4 пучка,
  • часник – 1 зубчик,
  • тертий сир – 2 ст.л.,
  • сіль і перець – за смаком.

Покроковий процес приготування:

Отже, для початку виклала фарш в миску, додала тертий сир, у мене пармезан, але це не принципово.

Це ж чудовий рецепт бутербродів, чому я ним ще не поділилася

Потім дрібно нарізала кінзу і часник, виклала в фарш. Посолила, поперчила і перемішала.

ПОРАДА! Використовуйте спеції і зелень на свій смак.

Тостовий хліб розрізала на чотири частини.

Це ж чудовий рецепт бутербродів, чому я ним ще не поділилася

Змастила кожну скибочку хліба тонким шаром фаршу.

Це ж чудовий рецепт бутербродів, чому я ним ще не поділилася

Розігріла сковорідку з невеликою кількістю олії і виклала заготовки фаршем вниз. Обсмажила на помірному вогні до рум’яності, приблизно хвилин 5-7.

Це ж чудовий рецепт бутербродів, чому я ним ще не поділилася

Перевернула грінки з фаршем і обсмажила з іншого боку хвилини 2, дивіться, щоб не пригоріли.

Це ж чудовий рецепт бутербродів, чому я ним ще не поділилася

Ось така смакота вийшла. Я не знаю, як правильніше назвати цю страву, але в нашій сім’ї називають – м’ясні грінки.