Баклажани з печерицями та часником. Смакота, яка дуже просто готується
Баклажани з печерицями та часником виходять по королівськи смачними і ніжними.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Печериці – 150 грам
- Баклажани – 2 штуки
- Часник – 6 зубчиків
- Помідори – 2 штуки
- Гострий перець
- Звичайна цибуля – 1 штука
- Будь-яка зелень
- Перець
- Сіль
Як приготувати баклажани з печерицями
Наріжте кубиками гриби і баклажани.
Обсмажте баклажани з порізаною кубиком цибулею до напів м’якості і додайте гриби.
Обсмажте 5 хвилин, додайте подрібнений часник, поперчіть, посоліть і посипте будь-якими спеціями. На цьому етапі за бажанням можете додати кілька шматочків свіжого гострого перцю.
Готуйте на невеликому вогні 10 хвилин.
Наріжте кубиками помідор, змішайте на сковорідці з олією і тушкуйте близько 5 хвилин.
Коли залишиться пара хвилин до закінчення готування, всипте нарізану зелень, перемішайте і подайте до столу.