Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом
Зараз напевно багато хто готує різні страви з кабачками, ну і я теж готую помаленьку. Ви знаєте, в моїй родині всі люблять цей овоч.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
У мене була мета приготувати щось смачне, ситне і не сильно калорійне, але підсмажене. Ось я і приготувала ці класні оладки. Якщо ви ще не пробували, раджу приготувати, дуже смачно вийшло.
У мене свої кабачки, у них тоненька шкірка і м’яке насіння, відповідно я не стала їх чистити і видаляти насіння. Але якщо у вас кабачки немолоді, рекомендую очистити і видалити насіння.
Необхідні продукти:
- Кабачки – 1 кг
- Філе курки – 250-300 г
- Яйця – 2 шт.
- Цибуля – 1-2 шт.
- Сіль і перець – за смаком
Покроковий процес приготування:
Насамперед помила і натерла кабачок на грубій терці, віджала від зайвої вологи.
У чашу блендера виклала філе курки і цибулю, подрібнила в однорідну масу.
Виклала фарш з курки в миску, вбила яйця. Посолила, поперчила і перемішала.
Можна додати улюблені спеції.
У мене вийшла маса не рідка і не густа, як тісто на оладки.
ПОРАДА! Якщо ви не віджали кабачки і вони дали багато соку, не турбуйтеся, дробавьте пару столових ложок борошна.
Розігріла сковорідку і зовсім злегка змастила олією, в подальшому смажила на сухій сковорідці.
Важливо, щоб сковорідка була антипригарна, в іншому випадку оладки прилипнуть.
Обсмажила оладки з двох сторін до рум’яності на середньому вогні.
Подала з часниковою сметаною. Це дуже смачно, рекомендую робити побільше.