Апетитні фаршировані гриби. Неймовірна смакота

Цю страву можна вважати гідною святкового столу. Підійде для будь-яких застіль. Така закуска відмінно поєднується з багатьма іншими стравами і змітається зі столу в мить. Ці грибочки не тільки прикрасять ваш стіл, а й подарують неймовірну насолоду всім любителям смачно поїсти. Кожну господиню порадує простий і доступний склад інгредієнтів, а також легкість приготування. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні інгредієнти

  • 500 гр яловичого фаршу
  • половина чайної ложки солі
  • половина чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1 столова ложка дрібно нарізаної петрушки
  • половина чайної ложки солодкої паприки
  • 1 кг грибів
  • 50 гр тертого сиру
  • 20 мл оливкової олії
  • 1 столова ложка соняшникової олії

Покроковий процес приготування:

В першу чергу в окрему ємність відправляємо фарш, сіль, чорний мелений перець, дрібно нарізану петрушку і солодку паприку.

Добре все перемішуємо і формуємо тюфтельки однакового розміру.

Після чого промиваємо добре гриби і зрізаємо ніжки. Розкладаємо їх на деку, попередньо змазаним соняшниковою олією.

Тепер в шапочках розміщуємо підготовлені тефтелі і скроплюємо все невеликою кількістю оливкової олії.

Використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції твердий сир. Присипаємо ним заготовки і поміщаємо в духовку, попередньо розігріту до 180 °, на півгодини.